Catering aan huis

Wij verzorgen catering door heel Nederland!

De Mobiele Kok voorziet graag zoveel mogelijk particulieren en bedrijven van een overheerlijke catering. Bent u hier ook naar op zoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Mobiele Kok is tevreden als u van het eten heeft genoten en hij zal daar dan ook alles aan doen om dat doel te bereiken. Wij werken niet alleen in Maarssen, waar wij gevestigd zijn, maar ook in een groot aantal regio’s daaromheen. De Mobiele Kok kan uw bestelling bijvoorbeeld bezorgen in Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Woerden, BreukelenVleuten, NieuwegeinIJsselsteinPapendorp, Houten, Hilversum, Gouda, Maarssen, Bunnik of in Amersfoort.

Gratis bezorging van uw bestelling

Het is mogelijk om uw bestelling bij de Mobiele Kok zelf af te halen, maar wij bezorgen ook graag bij u aan huis. Binnen een straal van tien kilometer bezorgen wij uw bestelling zelfs geheel gratis, daarbuiten in overleg. Dit geldt niet alleen voor de catering, maar ook voor onze lunches. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden en tarieven. U kunt uw bestelling in de webshop van de Mobiele Kok plaatsen. U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven, daarvoor belt u met: 0346-580580.

Advies over bestellingen

Als u vragen heeft over bestellingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u namelijk graag geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen dan adviseren wij u om dit tijdig te doen, zeker wanneer het een bestelling voor een grote groep betreft. Wij doen uiteraard altijd onze uiterste best om uw bestelling op tijd te leveren! Als u vragen heeft over grotere bestellingen en wanneer deze geleverd kunnen worden kunt u het beste even bellen, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over de mogelijkheden van de Mobiele Kok.