Kookspecialisten van De Mobiele Kok

De Mobiele Kok heeft één belangrijke missie: ervoor zorgen dat haar klanten dag na dag tevreden zijn en volop genieten van de lunch, hapjes of andere lekkernijen die door De Mobiele Kok bereid zijn.

Om daarvoor te zorgen, heeft De Mobiele Kok een team met echte kookspecialisten samengesteld. Zij waarborgen dagelijks de kwaliteit van de gerechten.

Gevoel voor eten

Voor de teamleden van De Mobiele Kok is niet alleen een goede kennis van eten en verschillende bereidingswijzen belangrijk. Het is ook essentieel om een goed ontwikkeld gevoel voor eten te hebben. Om aan te voelen welke combinaties werken en welke niet. En om precies te weten hoe dagverse producten om kunnen worden getoverd in ware smaaksensaties.

Iedere medewerker heeft eigen specialiteiten. Dit kan gaan om een specifieke bereidingswijze, maar ook om het werken met bepaalde ingrediënten of soorten maaltijden. Samen vormen we een ongeëvenaarde kracht in de keuken – of in úw keuken!

Contact

Meer weten over onze koks of ze in actie zien? Neem nu contact met ons op. We helpen u graag om op passende wijze invulling te geven aan uw evenement.

Videopresentatie De Mobiele Kok

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter