skip to Main Content

Over ons

 426 klanten beoordelen De Mobiele Kok met een 9.1

Kookspecialisten van De Mobiele Kok

De Mobiele Kok heeft één belangrijke missie: ervoor zorgen dat haar klanten dag na dag tevreden zijn en volop genieten van de lunch, hapjes of andere lekkernijen die door De Mobiele Kok bereid zijn.

Om daarvoor te zorgen, heeft De Mobiele Kok een team met echte kookspecialisten samengesteld. Zij waarborgen dagelijks de kwaliteit van de gerechten.

Gevoel voor eten

Voor de teamleden van De Mobiele Kok is niet alleen een goede kennis van eten en verschillende bereidingswijzen belangrijk. Het is ook essentieel om een goed ontwikkeld gevoel voor eten te hebben. Om aan te voelen welke combinaties werken en welke niet. En om precies te weten hoe dagverse producten om kunnen worden getoverd in ware smaaksensaties.

Iedere medewerker heeft eigen specialiteiten. Dit kan gaan om een specifieke bereidingswijze, maar ook om het werken met bepaalde ingrediënten of soorten maaltijden. Samen vormen we een ongeëvenaarde kracht in de keuken – of in úw keuken!

Meer weten?

Meer weten over wat we te bieden hebben? Download dan nu onze complete catering brochure. We helpen u graag om op passende wijze invulling te geven aan uw evenement.

Download brochure & prijslijst

Contactgegevens

De Mobiele Kok
Industrieweg 42
3606 AS Maarssen

Telefoon: 0346 580 580
Fax: 0346 555704
E-mail: info@demobielekok.nl

KvK: 30245250 te Utrecht
Bankrekening: NL03INGB0007362363
T.a.v. SJM van Rooijen Holding BV

Download de
complete brochure

Ontvang onze complete brochure met creatieve catering ideeën.