skip to Main Content

Vergaderen te Vleuten nabij Utrecht

Uw vergaderzaal (of huiskamer) te klein en de jaarbeurs te groot, dan is onze ruimte te Vleuten, nabij Utrecht een ideale creatieve tussenoplossing! De ruimte is te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en trainingen.

Vergaderen in Vleuten – ruimte 50 m2

De ruimte is 50 m2 groot en is voorzien van een flip-over en beamer. De ruimte is geschikt tot 30 personen. U heeft de keuze uit een U-vorm, blok of theater opstelling, andere opstellingen in overleg. Wij denken graag mee met u om de wensen zo goed mogelijk in te vullen.

Catering wensen zijn op maat in te vullen of het nou een lunch is of een buffet. Met onze jarenlange ervaring, maken wij van uw bijeenkomst of feest een onvergetelijk moment!  U kunt ook rechtstreeks bestellen in onze webshop.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of bekijk onze catering diensten.

Prijzen huur vergaderruimte in Vleuten, nabij Utrecht

Vanaf €100,- per dagdeel (incl. gratis koffie & thee) Ochtend, middag & avond is mogelijk!  De ruimte is te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en trainingen.

Ligging en sfeer vergaderruimte in vleuten

Het winkelcentrum is op nog geen 25 meter afstand, voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. In een knus en gezellig dorp te midden de A2 en A12, vind je ons, tevens goed bereikbaar vanaf station Vleuten!

Meer informatie of beschikbaarheid opvragen bel 0346-580580 of gebruik de knoppen hieronder voor een vrijblijvende offerte, contactformulier en prijslijsten!

Sfeerimpressie Vergaderruimte te Vleuten nabij Utrecht

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of bekijk onze catering diensten.