skip to Main Content

Boardroomruimte in centrum Utrecht

Vanaf €85,- per uur (incl. gratis koffie & thee)

Overzicht van de boardroomruimte in centrum Utrecht

Als u op zoek bent naar een luxe vergaderruimte op loopafstand van het centraal station dan kunt u gebruik maken van de boardroomruimte aan de Mariahoek in het centrum van Utrecht.

Over de ruimte

De boardroomruimte biedt plaats aan maximaal 18 personen en is op loopafstand van het Centraal Station.

De ruimte bevat een vaste ovale tafel met daaromheen 18 luxe stoelen op wieltjes. Het is niet mogelijk om de opstelling te wijzigen. Er is een grote Smart TV, een whiteboard en een flipover aanwezig in de vergaderruimte. We bieden gratis en snel WiFi en het is mogelijk gebruik te maken van bekabeld internet. Daarnaast is er in de ruimte een espressomachines voor koffie en thee.

Neem uw eigen workshopdocent, spreker mee! Wij leveren de ruimte, u zorgt voor de invulling! De ruimte is voor €85,- per uur beschikbaar (exclusief btw, inclusief koffie en thee) en er kunnen tot maximaal 40 personen plaatsnemen aan onze hoge of lage tafels. Bij het reserveren van onze ruimte moet u aangeven of u van de hoge of lage tafels gebruik wilt maken. De hoge tafels zijn voorzien van bijpassende barkrukken en voor onze lage tafels hebben wij luxe conferentiestoelen met armleuningen voor lange vergaderingen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of bekijk onze catering diensten.

Sfeerimpressie van de boardroomruimte in Utrecht

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of bekijk onze catering diensten.