Locaties voor sfeervolle evenementen

Het succes van een evenement is afhankelijk van verschillende factoren. Locatie is daar één van. Bent u voor een feest op zoek naar een mooie evenementenlocatie? Wij beschikken over diverse sfeervolle evenementenlocaties die van elk feest een succes maken.
Klik hieronder op een locatie voor meer info!

Multifunctionele ruimte Maarssen – Utrecht op lage weide
Multifunctionele ruimte Maarssen Utrecht lage weide

Ideaal om op een mooie plaats te vergaderen, meetings en trainingen te houden. In combinatie met escape room en o.a. workshops/ team building opties, is succes gegarandeerd!

Vergaderen-te-Vleuten-nabij-Utrecht
Multifunctionele vergaderruimte te Vleuten

Nabij Utrecht! Uw vergaderzaal (of huiskamer) te klein en de jaarbeurs te groot, dan is onze ruimte te Vleuten, nabij Utrecht een ideale creatieve tussenoplossing! De ruimte is te huur voor vergaderingen ..

Boardroomruimte Utrecht
Boardroomruimte aan de Mariahoek centrum Utrecht.

Als u op zoek bent naar een luxe vergaderruimte op loopafstand van het centraal station dan kunt u gebruik maken van de boardroomruimte aan de Mariahoek in het centrum van Utrecht.

Unieke werfkelder Utrecht
Workshop-en vergaderruimte Werfkelder in Utrecht

Een unieke werfkelder in Utrecht. In tegenstelling tot de meeste werfkelders is onze ruimte slechts voor 20% gewelfd. Met een waterdichte gecoate vloer, tafels en ..

Vergaderruimte-Utrecht Pieterskerkhof
Utrecht vergaderruimte Pieterskerkhof

Onze ruimtes zijn 7 dagen in de week van 06.00 tot 24.00 uur te huur. Omdat wij niet werken met vaste dagdelen, kunt u zelf bepalen op welk tijdstip u wilt beginnen.

De Strook Breukelen
De strook Breukelen aan de Loosdrechtse plassen

De locatie is goed geschikt voor grotere gezelschappen! Denk aan team/ afdelings / personeelsuitje bruiloft, (familie)feest, (afstudeer)borrel, barbecue ..

Catering aan huis
Catering aan huis

Catering inschakelen is niet alleen weggelegd voor bedrijven. U kunt ook kiezen voor catering aan huis, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest. Catering thuis is erg praktisch; u heeft nergens omkijken naar ..

Bedrijfscatering

Wie zegt dat bedrijfscatering inspiratieloos is, heeft waarschijnlijk nog nooit van De Mobiele Kok gehoord. De Mobiele Kok helpt u graag met al uw cateringwensen. Of het nu gaat om het verzorgen van de dagelijkse ..

Reserveer tijdig!

Wilt u zeker weten dat de door u gewenste evenementenlocatie nog beschikbaar is? Neem dan tijdig contact met ons op om uw reservering door te geven via 0346-580580 of info@demobielekok.nl.

Evenementenlocaties met alle voorzieningen

Onze evenementenlocaties zijn speciaal ingericht voor uiteenlopende evenementen. Organiseert u bijvoorbeeld een workshop of vergadering? Dan bieden wij ruimte in een unieke werfkelder in Utrecht. Voor een bedrijfs- of familiefeest kunt u eveneens bij ons terecht in een bijzondere locatie. Andere mogelijkheden zijn een unieke locatie aan de Loosdrechtse plassen of een kook workshop locatie in Utrecht.Indien gewenst verzorgen wij ook de catering tijdens uw evenement. Dan heeft u daar ook geen omkijken meer naar!