Elektrische auto voor de catering

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:15 maart 2015
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Eindelijk is het dan zover, De Mobiele Kok is voorzien van een elektrische auto voor de catering. Wij hebben gekozen voor de Nissan nv200, groen, regionaal werken is hierdoor dus prima in te passen. Vanaf december 2014 doen wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar hoort een elektrische auto voor de catering ook bij. Het is belangrijk dat we met zijn allen bekijken wat we beter/anders kunnen doen ten gunste van het milieu. Daarom hebben wij ook voor een elektrische auto gekozen. Er verandert verder niets aan onze cateringmogelijkheden, alleen hebben wij een andere auto gekozen. De Mobiele Kok staat nog steeds voor alle catering voor u klaar. Ongeacht wat u te vieren heeft, bij iedere gelegenheid staan wij graag voor u klaar als u ons uitnodigt op uw feest.

Goed voor het milieu

Wij van De Mobiele Kok denken aan de toekomst voor een beter milieu, een betere leefomgeving voor alle mensen. Wij zorgen ervoor dat u dit terugziet in onze manier van werken. Zo kiezen wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar hoort uiteraard ook de elektrische auto bij voor de catering. Wij komen naar u toe met de elektrische auto, de Nissan nv200.

Mogelijkheden De Mobiele Kok

Bij De Mobiele Kok zijn er volop mogelijkheden als het om catering gaat. Of dat u nu een lunch wilt regelen voor uw collega’s bijvoorbeeld, of u heeft binnenkort een feest in de tuin of in de buurt, wij zijn u graag van dienst. U geeft de wensen aan, ook vegetarische producten zijn bij ons mogelijk. Geef dit duidelijk aan! Wij verzorgen de catering bij u ter plaatse, of wij brengen de catering naar u toe. U kunt ook van een BBQ profiteren bij ons met een kok daarbij, dan wordt alles door De Mobiele Kok voor u bereid. U heeft dan zelf tijd voor de gasten. Bekijkt u daarom nu ons assortiment, zodat u weet wat wij voor u kunnen betekenen als u een feestje gaat organiseren of een lekkere lunch wilt voor uw werknemers!