skip to Main Content
logo-2
logo-2

Catering in Woerden

Catering Woerden

Foto: Flickr

Bent u opzoek naar catering in Woerden voor uw gelegenheid of evenement? Verras dan uw gasten met lekkere en creatieve gerechten. Wij verzorgen graag de catering voor u in Woerden of omstreken. Wij bereiden alle gerechten zelf maar ook met alleen verse ingrediënten. De Mobiele Kok is een ambachtelijk cateringbedrijf en ons wij verzorgen catering & bezorgen gratis in de regio’s Woerden en Utrecht. Wanneer uw feest of evenement in een andere regio plaats vindt, neem dan even contact met ons op.

Download brochure & prijslijst

Ons catering aanbod in Woerden

Zoals u van een ambachtelijke cateraar mag verwachten, bereiden wij van De Mobiele Kok alles zelf. Of het nu bij u thuis is of op uw bedrijf. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om broodjes te bestellen voor bijvoorbeeld uw lunch in Woerden.

Ook kunt u ons inhuren voor de verzorging tijdens uw buffet. Wij bieden ondermeer uiteenlopende buffetten: van een Hollands stamppottenbuffet tot een Italiaans pastabuffet. En wat dacht u van een Spaans tapasbuffet? Maar wat u ook kiest, het is altijd heerlijk.

Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Hieronder een aantal van onze catering diensten

snackwagen-huren-2
tapas-catering
bedrijfscatering-1
party-catering-1
workshop-koken
barbecue-catering-V1-1
bedrijfsfeest-catering
lunch-catering
buffet-catering-2
snackwagen-huren-2
tapas-catering
bedrijfscatering-1
party-catering-1
workshop-koken
barbecue-catering-V1-1
buffet-catering-2
lunch-catering

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar dat je de voorkeur aan geeft. Misschien heb je met jouw bedrijf een groot feest en dan is het de hele dag erg druk op locatie. Wij kunnen dan op locatie zorgen voor de catering in Woerden.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Download dan onze catering brochure of neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wat klanten uit Woerden over ons zeggen

Ruim 275 klanten beoordelen onze catering met een 9.0. Lees hieronder wat ze over ons zeggen.