Catering vleuten en omstreken

De catering in Vleuten en omstreken kan u nu uit handen genomen worden door De Mobiele Kok. Wilt u de catering ook graag overlaten aan een ervaren cateraar? Iemand die hart heeft voor lekker en verantwoord eten? Daarvoor bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. Een ambachtelijke cateraar, alles wordt zelf bereid met verse ingrediënten. Er worden geen zakjes en pakjes gebruikt voor onze gerechten, alles wordt vers gemaakt wanneer u dat wenst speciaal op maat, smaak, voor uw gasten. U kunt uw wensen doorgeven aan ons en dan staan wij voor u klaar om dit te realiseren.

Producten voor de catering Vleuten

U kunt aan De Mobiele Kok doorgeven welke producten de voorkeur hebben voor uw gasten en dan houden wij hier rekening mee. Er worden dagverse producten gecombineerd met een verfijnde smaak en een smetteloze techniek en dan komen hier de lekkerste gerechten uit naar voren. Er kan aan worden gegeven dat u alleen biologische producten wenst of vegetarische producten voor uw gasten. Bij De Mobiele Kok kan alles, als u uw wensen maar op tijd doorgeeft dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Catering thuis of op het werk

De catering in Vleuten kan bij u thuis worden bezorgd maar ook op uw werk. U kunt daarom De Mobiele Kok inschakelen voor diverse opties. Als er een feestje is of er wordt een groot evenement georganiseerd op uw werk, geen zorgen want de catering service van De Mobiele Kok staat voor u klaar. Er kan ook een lunch worden bezorgd op uw werk waarbij u ook de wensen weer door kunt geven.

Meer informatie over catering Vleuten

Wilt u graag meer weten over de catering in Vleuten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee wanneer u er niet uitkomt. Wij kunnen geheel vrijblijvend een offerte maken zodat u tevoren weet waar u aan toe bent met de catering van De Mobiele Kok.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter