Catering Vleuten

Catering in Vleuten

De catering in Vleuten en omstreken kan u nu uit handen genomen worden door De Mobiele Kok. Wilt u de catering ook graag overlaten aan een ervaren cateraar? Iemand die hart heeft voor lekker en verantwoord eten? Daarvoor bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. Een ambachtelijke cateraar, alles wordt zelf bereid met verse ingrediënten. Er worden geen zakjes en pakjes gebruikt voor onze gerechten, alles wordt vers gemaakt wanneer u dat wenst speciaal op maat, smaak, voor uw gasten. U kunt uw wensen doorgeven aan ons en dan staan wij voor u klaar om dit te realiseren.

Diverse mogelijkheden voor catering in Vleuten

Naar wat voor soort catering ben je opzoek voor jouw gelegenheid in Vleuten? Catering bij je thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Bekijk onze catering diensten.

Catering thuis of op het werk

De catering in Vleuten kan bij u thuis worden bezorgd maar ook op uw werk. U kunt daarom De Mobiele Kok inschakelen voor diverse opties. Als er een feestje is of er wordt een groot evenement georganiseerd op uw werk, geen zorgen want de catering service van De Mobiele Kok staat voor u klaar. Er kan ook een lunch worden bezorgd op uw werk waarbij u ook de wensen weer door kunt geven.

Meer informatie over catering Vleuten

Wilt u graag meer weten over de catering in Vleuten? Download dan onze catering brochure voor een compleet overzicht van wat we je kunnen bieden.

Wij maken alles zelf, daarom is er ook veel mogelijk. Dus als er iets niet in de brochure staat kun je contact met ons opnemen en dan kijken we wat we kunnen betekenen.