skip to Main Content
logo-2
logo-2

Catering in Utrecht

Catering Utrecht

Als u van plan bent een feest te organiseren in Utrecht of u wilt een goede vriend of vriendin eens een origineel cadeau geven, dan bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. Wij bezorgen voor vele gelegenheden de beste catering. Utrecht is onze standplaats, maar wij komen op locatie in de regio Utrecht en Amsterdam en in overleg zelfs daarbuiten.

Bij De Mobiele Kok kunt u onder andere terecht voor een Italiaans pasta buffet, een Hollands stamppotten buffet, een Spaans tapas buffet, Oosterse buffetten en onze uitgebreide buffetten van het huis. Combinaties van warme en koude buffetten zijn mogelijk. Ook biologische lunches, tapas en een High tea behoren tot de keuzemogelijkheden. Wij kunnen u ook van drank, borrelhapjes en benodigde materialen voorzien.

Ruim 244 klanten beoordelen onze catering met een 9.0, omdat we uitsluitend werken met dagverse producten en altijd meedenken met creatieve culinaire oplossingen.

Download brochure & prijslijst

Diverse mogelijkheden voor catering in Utrecht

Naar wat voor soort catering bent u opzoek in Utrecht of omstreken? Catering bij u thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Hieronder een aantal van onze catering diensten, mocht je een creatieve wens hebben neem dan contact op of vraag een offerte aan (alles is mogelijk).

Snackwagen huren
Tapa's catering
Bedrijfscatering
Party catering
Workshop koken
barbecue-catering-V1
Bedrijfsfeest catering
Lunch catering
Buffet catering
Snackwagen huren
Tapa's catering
Bedrijfscatering
Party catering
Workshop koken
barbecue-catering-V1
Buffet catering
Lunch catering

Wat klanten uit Utrecht over ons zeggen

Ruim 244 klanten beoordelen onze catering met een 9.0. Lees hieronder wat ze over ons zeggen.