Catering aan huis
Catering Utrecht

Ben je van plan om een feest te organiseren in Utrecht? Of wil je een goede vriend of vriendin eens verassen? Of een andere leuke gelegenheid? Dan helpen wij je graag! Wij zijn gevestigd in Maarssen en verzorgen creatieve & ambachtelijke catering in Utrecht en omstreken voor allerlei gelegenheden.

Zo kunnen we je bijvoorbeeld voorzien van een lekker Italiaans pasta buffer, een Hollands stamppotten buffet, een Spaans tapas buffet, Oosterse buffetten of een van onze andere uitgebreide warme of koude buffetten. Ook biologische of vegetarische lunches, tapas en een High tea behoren tot de keuzemogelijkheden. Wij kunnen je ook van drank, borrelhapjes en benodigde materialen voorzien.

98% van onze klanten beveelt ons aan, omdat we uitsluitend werken met dagverse producten en altijd meedenken met creatieve culinaire oplossingen.

Diverse mogelijkheden voor catering in Utrecht

Naar wat voor soort catering bent je op zoek in Utrecht of omstreken? Catering bij u thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Bekijk onze catering diensten, mocht je een creatieve wens hebben neem dan contact op of vraag een offerte aan (alles is mogelijk). Op onze website De Reiger Catering vind u ook meer diensten en kun je direct online bestellen!