Catering Papendorp

De catering in Papendorp en omstreken kunt u vanaf nu uitbesteden aan De Mobiele Kok. Wij kunnen u van dienst zijn bij het organiseren van een evenement of feest waarbij de catering centraal staat. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Met uw bedrijf wilt u graag dat uw gasten niets te kort komen. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken wanneer u kiest voor de bedrijfscatering van De Mobiele Kok want deze is altijd op hoog niveau. De catering die u wordt aangeboden is heel breed, een aantal opties zijn bijvoorbeeld een koud buffet, een warm buffet, een bepaald thema of een barbecue.

Ambachtelijke bedrijfscatering

De bedrijfscatering van De Mobiele Kok is ambachtelijk. Alles wordt namelijk zelf gemaakt en daarbij worden verse ingrediënten gebruikt. Hierdoor kan er veel flexibiliteit, diversiteit worden aangeboden aan onze gasten. Het kan zijn dat u een keer een ander broodje wenst en dan kunt u bij ons genieten van een assortiment aan wraps, biologische broodjes en andere nieuwe concepten die wij voor u klaar hebben gemaakt.

Bedrijfscatering bestellen in Papendorp

Als u gebruik wilt maken van onze bedrijfscatering voor in Papendorp, dan kan De Mobiele Kok u van dienst zijn. U kunt via de webshop direct de bestellingen plaatsen. Wanneer u dit voor half tien in de ochtend doet, dan kan de lunch rond de middag bezorgd worden. U kunt ons ook uw bedrijfsfeest laten verzorgen en dan kunt u altijd een brochure aanvragen met de mogelijkheden of even bellen zodat wij u uit kunnen leggen welke opties wij voor u hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken over de bedrijfscatering, want deze is bij De Mobiele Kok in goede handen!

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Papendorp of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter