Catering Papendorp

Catering in Papendorp

De catering in Papendorp en omstreken kunt u vanaf nu uitbesteden aan De Mobiele Kok. Wij kunnen u van dienst zijn bij het organiseren van een evenement of feest waarbij de catering centraal staat. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Met uw bedrijf wilt u graag dat uw gasten niets te kort komen. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken wanneer u kiest voor de bedrijfscatering van De Mobiele Kok want deze is altijd op hoog niveau. De catering die u wordt aangeboden is heel breed, een aantal opties zijn bijvoorbeeld een koud buffet, een warm buffet, een bepaald thema of een barbecue.

Ambachtelijke bedrijfscatering in Papendorp

De bedrijfscatering van De Mobiele Kok is ambachtelijk. Alles wordt namelijk zelf gemaakt en daarbij worden verse ingrediƫnten gebruikt. Hierdoor kan er veel flexibiliteit, diversiteit worden aangeboden aan onze gasten. Het kan zijn dat u een keer een ander broodje wenst en dan kunt u bij ons genieten van een assortiment aan wraps, biologische broodjes en andere nieuwe concepten die wij voor u klaar hebben gemaakt.

Creatieve bedrijfscatering in Papendorp

De Mobiele Kok werkt ambachtelijk. Alle gerechten worden zelf klaargemaakt, met het gebruik van verse ingrediƫnten. Dat betekent dat we ook veel flexibiliteit kunnen bieden. Wilt u bijvoorbeeld eens iets anders dan lunchbroodjes? Dan verrassen we u graag met een assortiment wraps, biologische broodjes of andere vernieuwende concepten. Vrijblijvende offerte aanvragen.