GRATIS BEZORGING IN MAARSSEN

Catering Maarssen

Wil je een gelegenheid of evenement met catering in Maarssen regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten vertellen de mobiele kok

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd in Maarssen! Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk al onze catering diensten.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Catering Maarssen jou in petto heeft? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

catering in maarssen

Diverse mogelijkheden voor catering Maarssen

Naar wat voor soort catering ben je op zoek voor jouw gelegenheid in Maarssen? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk.

Catering Maarssen ook voor bedrijven!

Misschien heeft  jouw bedrijf wat te vieren en wil je een groot bedrijfsfeest geven. Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost je veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op jouw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke catering in Maarssen. Wij verzorgen graag de lunch, kunnen zorgen voor heerlijke tapa’s of verzorgen voor u de gehele party catering, buffet of bedrijfsbarbecue

CATERING MAARSSEN DE MOBIELE KOK

Klanten vertellen over Catering Maarssen

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Previous
Next