Catering Maarssen en omstreken

Wilt u graag een bedrijfsfeest organiseren of heeft u een speciaal evenement in Maarssen in gedachten, waarvoor u graag catering wilt regelen, dan kan De Mobiele Kok u van dienst zijn. Wanneer u een cateringbedrijf zoekt, of dat het nu voor zakelijk of particulier gebruik is, De Mobiele Kok is u graag van dienst.

Geslaagde catering in Maarssen dankzij De Mobiele Kok

De catering in Maarssen is zeker geslaagd wanneer u voor ons kiest. U heeft namelijk de keuze uit een ruim aanbod aan producten. Alle producten worden vers bereid en daar kunt u voor kiezen. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. U kunt uzelf en uw gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd.

Verse ingrediënten

Het unieke kenmerk van onze catering in Maarssen is dat alles vers wordt bereid voor u. Veel gasten geven hier de voorkeur aan, bij ons is dit standaard wanneer u voor ons kiest.

Laten bezorgen in Maarssen of op locatie?

U kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar dat u de voorkeur aan geeft. Misschien heeft u met uw bedrijf een groot feest en dan is het de hele dag erg druk op locatie. De Mobiele Kok kan dan op locatie zorgen voor de catering in Maarssen. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u van dienst kunnen zijn en aan kunnen geven wat wij voor u kunnen betekenen. Uw wensen staan bij ons centraal en daar houden wij dan ook rekening mee.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Maarssen of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter