Catering Houten en omgeving

De Mobiele Kok verzorgt creatieve en ambachtelijke catering in Houten en omstreken. Zo kunt u bij ons voor een traditioneel koud buffet met huzaren- en zalmsalade kiezen, maar ook voor unieke, aparte buffetten bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. Wat dacht u van een Italiaans of Spaans tapas buffet? Of een oer-Hollands stamppottenbuffet? Dat is weer eens wat anders!

De Mobiele Kok bereidt alle gerechten helemaal zelf. U kunt rekenen op verse ingrediënten en maaltijden die met zorg zijn klaargemaakt.

De Mobiele Kok: catering in Houten

Natuurlijk kan De Mobiele Kok u ook voorzien van drank en bittergarnituur. Tevens kunt u bij ons terecht voor materiaal als bestek, glazen, borden, tafels, stoelen, tenten en decoratie. De Mobiele Kok verzorgt de complete catering. Houten; wij komen graag bij u langs!

Lunch catering

De Mobiele Kok verzorgt ook lunch catering in Houten. Wij leveren verschillende lunchpakketten met belegde broodjes, zuivel en fruit. U kunt deze pakketten naar smaak uitbreiden met bijvoorbeeld een omelet, soep, wraps en salades. Speciale aandacht verdienen onze Italiaanse en Franse broodjes lunch. Voor de meest complete lunch catering in Houten moet u bij De Mobiele Kok zijn.

Voor meer informatie en onze gerechten kunt u de brochure downloaden of ons mailen via de website.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Houten of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter