Catering Houten

Catering Houten

De Mobiele Kok verzorgt creatieve en ambachtelijke catering in Houten en omstreken. Zo kunt u bij ons voor een traditioneel koud buffet met huzaren- en zalmsalade kiezen, maar ook voor unieke, aparte buffetten bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. Wat dacht u van een Italiaans of Spaans tapas buffet? Of een oer-Hollands stamppottenbuffet? Dat is weer eens wat anders! De Mobiele Kok bereidt alle gerechten helemaal zelf. U kunt rekenen op verse ingrediënten en maaltijden die met zorg zijn klaargemaakt.

Diverse mogelijkheden voor catering in Houten

Natuurlijk kan De Mobiele Kok u ook voorzien van drank en bittergarnituur. Tevens kunt u bij ons terecht voor materiaal als bestek, glazen, borden, tafels, stoelen, tenten en decoratie. De Mobiele Kok verzorgt de complete catering. Houten; wij komen graag bij u langs!

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar dat je de voorkeur aan geeft. Misschien heb je met jouw bedrijf een groot feest en dan is het de hele dag erg druk op locatie. Wij kunnen dan op locatie zorgen voor de catering in Houten. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Lunch catering in Houten

De Mobiele Kok verzorgt ook lunch catering in Houten. Wij leveren verschillende lunchpakketten met belegde broodjes, zuivel en fruit. U kunt deze pakketten naar smaak uitbreiden met bijvoorbeeld een omelet, soep, wraps en salades. Speciale aandacht verdienen onze Italiaanse en Franse broodjes lunch. Voor de meest complete lunch catering in Houten moet u bij De Mobiele Kok zijn.