Catering Hoofddorp

Catering Hoofddorp

Bent u op zoek naar handgemaakte, authentieke en ambachtelijk gecreëerde catering in Hoofddorp of Amsterdam? Dan bent u bij De Mobiele Kok aan het perfecte adres! Want lekker, creatief, vers en ambachtelijk zijn nou net de speerpunten waarin wij ons onderscheiden. En wat hebben we dan allemaal te bieden? Praktisch alles, of het nu een kookworkshop betreft, (bedrijfs)feestje, tapasbarbecue of een uitgebreide catering voor de lunch? Een uitgebreid assortiment catering mogelijkheden staat voor u in Hoofddorp ter beschikking.

Ambachtelijke catering in Hoofddorp

Dankzij onze werkwijze waarbij we alleen maar verse ingrediënten gebruiken, proeft u de pure smaak. Dus of het nu een koud of een warm buffet betreft, de smaak is origineel en heerlijk. En proeven is ook geen probleem. Want dankzij ons aanbod van een gratis proefbestelling kunt u de smaak en opmaak ervaren om te kijken of onze catering uw feestje in Hoofddorp afmaakt.

Naar wat voor soort catering bent u opzoek in Hoofddorp of omstreken? Catering bij u thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Bekijk onze catering diensten.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering gratis laten bezorgen in Hoofddorp of op locatie in Hoofddorp laten bereiden. Het is maar net waar dat je de voorkeur aan geeft. Misschien heb je met jouw bedrijf een groot feest en dan is het de hele dag erg druk op locatie. Wij kunnen dan op locatie zorgen voor de catering in Hoofddorp.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.