Catering Hilversum

Bent u op zoek naar handgemaakte, authentieke en ambachtelijk gecreëerde catering in Hilversum of omstreken? Dan bent u bij De Mobiele Kok aan het perfecte adres! Want lekker, creatief, vers en ambachtelijk zijn nou net de speerpunten waarin wij ons onderscheiden. En wat hebben we dan allemaal te bieden? Praktisch alles, of het nu een kookworkshop betreft, (bedrijfs)feestje, tapas, barbecue of een uitgebreide catering voor de lunch? Een uitgebreid assortiment catering mogelijkheden staat voor u in Hilversum ter beschikking.

Unieke catering

Dankzij onze werkwijze waarbij we alleen maar verse ingrediënten gebruiken, proeft u de pure smaak. Dus of het nu een koud of een warm buffet betreft, de smaak is origineel en heerlijk. En proeven is ook geen probleem. Want dankzij ons aanbod van een gratis proefbestelling kunt u de smaak en opmaak ervaren om te kijken of onze catering uw feestje in Hilversum afmaakt. Kort nog even wat punten waarom u voor ons zou moeten kiezen op een rij:

  • Gratis bij u bezorgd
  • Groot aanbod
  • Ambachtelijk
  • Creatief bereid
  • Alleen verse ingrediënten

Waar bent u naar opzoek in Hilversum?

Naar wat voor soort catering bent u opzoek in Hilversum of omstreken? Catering bij u thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Hieronder een aantal van onze catering diensten. Klik op de link voor meer informatie.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Hilversum of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter