Catering Gouda

Bent u opzoek naar catering in Gouda voor uw gelegenheid of evenement? Verras dan uw gasten met lekkere en creatieve gerechten. Wij verzorgen graag de catering voor u in Gouda of omstreken. Wij bereiden alle gerechten zelf maar ook met alleen verse ingrediënten. De Mobiele Kok is een ambachtelijk cateringbedrijf en ons wij verzorgen catering & bezorgen gratis in de regio’s Gouda en Utrecht. Wanneer uw feest of evenement in een andere regio plaats vindt, neem dan even contact met ons op.

Ons aanbod

Zoals u van een ambachtelijke cateraar mag verwachten, bereiden wij van De Mobiele Kok alles zelf. Of het nu bij u thuis is of op uw bedrijf. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om broodjes te bestellen voor bijvoorbeeld uw lunch in Gouda.

Ook kunt u ons inhuren voor de verzorging tijdens uw buffet. Wij bieden ondermeer uiteenlopende buffetten: van een Hollands stamppottenbuffet tot een Italiaans pastabuffet. En wat dacht u van een Spaans tapasbuffet? Maar wat u ook kiest, het is altijd heerlijk. Daarbij herkent u ons aan de volgende werkwijze:

  • Creatieve gerechten
  • Verse ingredienten
  • Ambachtelijk
  • Gratis bezorgd

Waar bent u naar opzoek in Gouda?

Naar wat voor soort catering bent u opzoek in Gouda of omstreken? Catering bij u thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Hieronder een aantal van onze catering diensten. Klik op de link voor meer informatie.

Gratis proefbestelling

Bent u benieuwd hoe het smaakt? Dat kunnen wij ons voorstellen. Daarom leveren wij gratis een proefbestelling zodat u met ons kennis kunt maken. Neem nu snel contact met ons op.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Gouda of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter