Catering Gouda

Catering Gouda

Wilt u graag catering voor uw gelegenheid of evenement in Gouda regelen? Dan zijn wij u graag van dienst voor zowel particuliere als zakelijke catering. 98% van onze klanten beveelt ons aan, zo weet u zeker dat wij garant staan voor culinair genot! Zoals u van een ambachtelijke cateraar mag verwachten, bereiden wij van De Mobiele Kok alles zelf. Of het nu bij u thuis is of op uw bedrijf. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om broodjes te bestellen voor bijvoorbeeld uw lunch in Gouda.

Ook kunt u ons inhuren voor de verzorging tijdens uw buffet. Wij bieden ondermeer uiteenlopende buffetten: van een Hollands stamppottenbuffet tot een Italiaans pastabuffet. En wat dacht u van een Spaans tapasbuffet? Maar wat u ook kiest, het is altijd heerlijk. Daarbij herkent u ons aan de volgende werkwijze:

  • Creatieve gerechten
  • Verse ingredienten
  • Ambachtelijk
  • Gratis bezorgd

Diverse mogelijkheden voor catering in Gouda

Naar wat voor soort catering ben je opzoek voor jouw gelegenheid in Gouda? Catering bij je thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Bekijk onze catering diensten.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar dat je de voorkeur aan geeft. Misschien heb je met jouw bedrijf een groot feest en dan is het de hele dag erg druk op locatie. Wij kunnen dan op locatie zorgen voor de catering in Gouda.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.