hapjes-catering
Hapjes

Wilt u uw verjaardag op een heel bijzondere manier vieren? Of staat er weer een bedrijfsfeest op de planning? Laat dan de catering uw hapjes verzorgen. De Mobiele Kok is dé hapjes cateraar voor elk evenement en is gespecialiseerd in ambachtelijke catering. Wij maken alles zelf en gebruiken daarbij alleen dagverse producten. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Biologische hapjes: cateraar De Mobiele Kok

Ook voor biologische hapjes staat cateraar De Mobiele Kok voor u klaar. Voor deze hapjes maken wij gebruik van pure, biologische ingrediënten die zoveel mogelijk geleverd worden door lokale producenten. Hierdoor zijn de hapjes niet alleen gezond, maar wordt het milieu ook zo min mogelijk belast. Dat noemen wij win-win!

Hapjes bestellen

Wilt u een indruk van de mogelijkheden qua catering en hapjes? Dan kunt u altijd terecht in onze webshop. Hier vindt u een overzicht van diverse koude en warme hapjes. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Omdat we alle lekkernijen zelf bereiden, zijn onze mogelijkheden erg flexibel en kunnen we het aanbod altijd aanpassen op uw specifieke wensen.