skip to Main Content

Catering aan huis

Catering aan huis

Catering inschakelen is niet alleen weggelegd voor bedrijven. U kunt ook kiezen voor catering aan huis, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest. Catering thuis is erg praktisch; u heeft nergens omkijken naar en kunt zich volledig op uw gasten richten. De Mobiele Kok verzorgt uw gerechten en levert desgewenst ook tafels, bestek en servies.

Download brochure & prijslijst

Gemak van catering thuis

Bestelt u hapjes of buffetten bij De Mobiele Kok, dan bezorgen we die graag bij u thuis. Catering thuis gaat echter nog een stapje verder. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om De Mobiele Kok de gerechten bij u thuis te laten bereiden. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe de meest smaakvolle gerechten tot stand worden gebracht.

En heeft u altijd al eens willen weten hoe een bepaald gerecht het beste bereid kan worden? De Mobiele Kok beantwoordt uw vragen graag. Kiest u voor Home Cooking, dan laat onze kok dat zelfs aan u zien en kunt u de kneepjes van het vak leren.

Voor feesten en partijen

Catering aan huis is een goede optie voor tal van gelegenheden. Denk aan verjaardagen, jubilea, familieaangelegenheden of verrassingen. De Mobiele Kok zorgt er in samenwerking met u voor dat elke gelegenheid een succes wordt. Vraag de brochure aan ter inspiratie of neem contact met ons op voor mogelijkheden op maat.

Download brochure & prijslijst

Klanten over onze catering aan huis

Ruim 320 klanten beoordelen onze catering met een 9.0. Lees hieronder wat ze over ons zeggen.