Online broodjes bestellen

Straks genieten van een lekkere lunch? Of de warme hapjes voor uw feestje bestellen? Bij De Mobiele Kok kan het allemaal. Online eten bestellen doet u bij ons eenvoudig in de webshop. Van salades tot lunch of broodjes, van koude of warme hapjes tot complete buffetten en van barbecues tot drankjes.

Bestellen

Online eten bestellen via De Mobiele Kok is heel eenvoudig. Bekijk het assortiment in de webshop en maak uw keuze. Als uw bestelling compleet is, voert u uw naam- en adresgegevens in en wanneer u de bestelling afgeleverd wilt hebben. Bestelt u voor de lunch? Zorg er dan voor dat uw bestelling uiterlijk half 10 ’s morgens ingediend is. Wij kunnen deze dan vanaf 12 uur bezorgen.

Mogelijkheden voor verhuur

Wilt u er zeker van zijn dat uw evenement perfect verloopt? Dan kunt u naast online eten bestellen ook alle andere ‘ingrediënten’ bij De Mobiele Kok bestellen. Denk aan serviesgoed, bestek, glazen, tafels, een feesttent of zelfs een marktkraam. Ook bieden wij u de mogelijkheid om via ons bedienend personeel, koks en zelfs een party manager in te huren. Samen maken we van uw evenement een succes.

Naar de webshop Of direct contact opnemen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter