bedrijfsfeest-catering

Bedrijfsfeest: catering op maat

Een geslaagd bedrijfsfeest begint bij een goede catering. De bedrijfsfeest catering bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer. Als de catering in orde is, is er ruimte om gezellig te tafelen, te praten en feest te vieren. Laat daarom ook uw bedrijfsfeest catering verzorgen door De Mobiele Kok.

De Mobiele Kok is gespecialiseerd in catering voor particulieren en bedrijven. Dankzij de ambachtelijke werkwijze is kwaliteit gegarandeerd. En daarmee dus ook het succes van uw feest!

Bedrijfsfeest catering

De Mobiele Kok verzorgt met name bedrijfsfeest catering in Utrecht en omstreken, maar is ook inzetbaar in Amsterdam en Amersfoort. Binnen een straal van 10 km worden alle lekkernijen zelfs gratis afgeleverd.

Voor elk bedrijfsfeest hebben we een passende mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan koude of warme buffetten of speciale thema-avonden. Laat u inspireren door onze brochure of neem contact met ons op om een menu op maat samen te stellen.

Aanvullende mogelijkheden

Naast bedrijfsfeest catering verzorgt De Mobiele Kok ook de levering van servies, bestek en bedienend personeel. Ook het inhuren van een kok of party planner of het organiseren van teambuilding uitjes behoort tot de mogelijkheden.
Meer weten? Neem contact met ons op. We zijn u graag van dienst.