Cateraar De Mobiele Kok

Laat u uw catering het liefst over aan een ervaren cateraar met een hart voor lekker en verantwoord eten? Dan bent u bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. De Mobiele Kok is een ambachtelijke cateraar, die werkelijk alles helemaal zelf maakt. Voor onze gerechten en hapjes worden geen pakjes of zakjes gebruikt. Wij combineren dagverse producten met een verfijnde smaak en smetteloze techniek en komen zo tot de lekkerste resultaten.

Catering service thuis of op het werk

U kunt De Mobiele Kok op verschillende momenten inschakelen. Houdt u thuis een feestje? Dan kunt u gebruik maken van onze catering service. Organiseert u een bedrijfsfeest? Ook dan helpen we u graag verder. Het verzorgen van lunch op de werkplek behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Dagelijks vers bereid

Cateraar De Mobiele Kok staat voor de kwaliteit van haar gerechten. Alles wordt dagelijks vers bereid, of het nu om uw broodjes voor tijdens de lunch gaat, of het warme of koude buffet dat tijdens uw evenement gepresenteerd wordt. Wilt u meer weten over ons aanbod? Bekijk dan de brochure of maak uw keuze in de webshop. Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw evenement persoonlijk bespreken? Neem dan contact met ons op via 0346-580580.

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter