Catering Breukelen

Organiseert u binnenkort een groot evenement of een groot feest waarbij u graag wilt dat de catering in Breukelen goed wordt geregeld? De Mobiele Kok is u graag van dienst. Laat de catering gerust aan hem over en u heeft uw handen vrij voor het regelen van andere zaken. Particulieren en bedrijven kunnen terecht bij ons voor een geslaagde catering. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn? Dan informeren wij u hier graag over. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u van het eten heeft genoten. De Mobiele Kok zal er alles aan doen om dit doel keer op keer weer te bereiken, bij ieder evenement of feest.

Catering laten bezorgen

De bestelling van De Mobiele Kok kan bij u op locatie worden bezorgd. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezorgen van uw bestelling. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. Wanneer u binnen een straal van tien km woont bezorgen wij uw bestelling geheel gratis, woont u hierbuiten dan gebeurt de levering in overleg. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en onze tarieven.

Bestelling catering Breukelen doorgeven

De bestelling van de catering in Breukelen kunt u via de webshop doorgeven, maar u kunt ook altijd even bellen met 0346-580580. Als u vragen heeft dan adviseren wij u ook graag. Neem gerust persoonlijk contact op, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn en de catering in Breuken kunnen verzorgen. De Mobiele Kok staat voor u klaar. Hij zorgt ervoor dat uw wensen worden vervuld. Daarom horen wij het graag wanneer u vragen heeft of bepaalde wensen heeft voor de catering, want wij doen onze uiterste best om daar aan te voldoen!

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Breukelen of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter