Ambachtelijke catering Arnhem

Een feestje voor uw vriend(in) of evenement voor uw bedrijf is een mooi moment om ook lekker te eten en te genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de catering. Arnhem is net als Amsterdam en Utrecht zo een stad waar wij actief zijn. En met 5 jaar ervaring en vele tevreden klanten kunt u er van op aan dat uw feestje een succes wordt. Aan het eten zal het in ieder geval niet liggen.

Ruime keuze

De keuze is ruim en de mogelijkheden groot. Van koude buffettten tot biologische lunches. Zelfs Tapas en hight tea zijn opties om uit te kiezen. En wilt u graag thuis koken. Dan is misschien een kookworkshop meer iets voor u. Met een uitgebreid assortiment aan diensten en producten is er altijd wel iets waar wij uw smaak zintuigen mee kunnen verwennen. Onze unieke werkwijze kenmerkt zich door:

  • Ambachtelijk
  • Creatief
  • Vers
  • Groot aanbod
  • Gratis bezorgd

Gratis proefbestelling

Het klinkt vast al heerlijk in uw oren. Maar de smaak en de opmaak is natuurlijk het belangrijkste. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we speciaal voor u de mogelijkheid om een proefbestelling te doen. Helemaal gratis. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Arnhem of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter