skip to Main Content

Catering in Amsterdam

Catering Amsterdam

Ben je opzoek naar catering in Amsterdam of in Hoofddorp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, omdat wij een enorm breed aanbod van creatieve catering hebben.

Je kunt bij ons onder andere terecht voor een Italiaans pasta buffet, een Hollands stamppotten buffet, een Spaans tapas buffet, Oosterse buffetten en onze uitgebreide buffetten van het huis. Combinaties van warme en koude buffetten zijn mogelijk. Ook biologische lunches, tapas en een High tea behoren tot de keuzemogelijkheden. Wij kunnen je ook van drank, borrelhapjes en benodigde materialen voorzien.

Ruim 426 klanten beoordelen onze catering met een 9.1, omdat we uitsluitend werken met dagverse producten en altijd meedenken met creatieve culinaire oplossingen.

Download brochure & prijslijst

Diverse mogelijkheden voor catering in Amsterdam

Al jaren doen we onze uiterste best om de origineelste catering in Amsterdam  te verzorgen. Wij verzorgen namelijk catering op locatie, maar je kunt bij ons ook terecht voor kookworkshops, het inhuren van een privé kok bij jouw thuis of de inzet van een snackwagen. Bij De Mobiele Kok zijn we van alle markten thuis!

Wij verzorgen diverse soorten catering die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Hieronder zie je een overzicht van enkele suggesties van wat wij voor je kunnen betekenen, maar neem gerust contact op als je wens er niet tussen staat.

Wat klanten uit Amsterdam over ons zeggen

Ruim 426 klanten beoordelen onze catering met een 9.1. Lees hieronder wat ze over ons zeggen.