skip to Main Content

Catering in Amersfoort

Catering Amersfoort

Foto: Flickr

Wilt u graag catering voor uw gelegenheid of evenement in Amersfoort regelen? Dan zijn wij u graag van dienst voor zowel particuliere als zakelijke catering. Onze klanten beoordelen onze catering met een 9.1, zo weet u zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

Wij verzorgen catering in Amersfoort met een ruim aanbod aan diensten en producten. Alle producten worden vers bereid en daar kunt u voor kiezen. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten.

U kunt uzelf en uw gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd.

Download brochure & prijslijst

Diverse mogelijkheden voor catering in Amersfoort

Naar wat voor soort catering ben je opzoek voor jouw gelegenheid in Amersfoort? Catering bij je thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Hieronder een aantal van onze catering diensten.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar dat je de voorkeur aan geeft. Misschien heb je met jouw bedrijf een groot feest en dan is het de hele dag erg druk op locatie. Wij kunnen dan op locatie zorgen voor de catering in Amersfoort.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Download dan onze catering brochure of neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wat klanten uit Amersfoort over ons zeggen

Ruim 426 klanten beoordelen onze catering met een 9.1. Lees hieronder wat ze over ons zeggen.