Wilt u graag catering voor uw gelegenheid of evenement in Amersfoort regelen? Dan zijn wij u graag van dienst voor zowel particuliere als zakelijke catering. Onze klanten beoordelen onze catering met een 8.9, zo weet u zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

De Mobiele Kok verzorgt catering in Amersfoort

De catering in Amersfoort is zeker geslaagd wanneer u voor ons kiest. U heeft namelijk de keuze uit een ruim aanbod aan producten. Alle producten worden vers bereid en daar kunt u voor kiezen. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. U kunt uzelf en uw gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden gratis thuisbezorgd.

Waar bent u naar opzoek in Amersfoort?

Naar wat voor soort catering bent u opzoek in Amersfoort of omstreken? Catering bij u thuis? Of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan dat past bij uw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Hieronder een aantal van onze catering diensten. Klik op de link voor meer informatie.

Verse ingrediënten

Het unieke kenmerk van catering Amersfoort is dat alles vers wordt bereid voor u. Veel gasten geven hier de voorkeur aan, bij ons is dit standaard wanneer u voor ons kiest.

Laten bezorgen of op locatie?

U kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar dat u de voorkeur aan geeft. Misschien heeft u met uw bedrijf een groot feest en dan is het de hele dag erg druk op locatie. De Mobiele Kok kan dan op locatie zorgen voor de catering in Amersfoort. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u van dienst kunnen zijn en aan kunnen geven wat wij voor u kunnen betekenen. Uw wensen staan bij ons centraal en daar houden wij dan ook rekening mee.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u een prijsindicatie hebben voor uw gelegenheid of evenement in Amersfoort of omstreken? Vraag dan nu een offerte aan via onderstaande button of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alles rustig nakijken of direct contact met ons opnemen?

Brochure aanvragen

Volg ons online

Facebook Twitter