Assortiment De Mobiele Kok

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:16 juni 2014
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Bij De Mobiele Kok kunt u terecht voor een groot assortiment. Bent u op zoek naar goede catering en wilt u weten wat wij u te bieden hebben? Dan kunnen wij u hierin adviseren. Er zijn verschillende soorten catering waarvoor u hier kunt kiezen. U kunt hierbij denken aan lekkere broodjes, party catering, maar ook aan tapas catering.

Tapas catering

De tapas catering is ambachtelijk en natuurlijk via de traditionele recepten bereid. Het assortiment kunt u bij De Mobiele Kok zelf samenstellen. Als u de gerechten thuis of op het werk wilt laten bezorgen dan kan dit. Wij bezorgen de “oude” gerechten namelijk in aardewerk schaaltjes en de warme gerechten worden in een shaving dish aangeleverd. U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal tapas gerechten. Onderstaande gerechten kunt u bestellen vanaf tien personen per gerecht:

1. Albongidas (Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus)
2. gemarineerde kippenvleugeltjes
3. gamba’s in knoflook
4. gevulde champignons
5. tortilla met paprika en ui (aardappeltaart)
6. gevulde mini paprika met kaas
7. chorizo worst
8. coppa di parma (Italiaanse ham)
9. dadels met spek en roomkaas
10. spies van mozzarella en basilicum
11. pinchos van worst en Spaanse boerenkaas
12. traditioneel bereide paella
13. geitenkaas met honing gevuld, in een jasje van pijnboompitten

Friet kraam

De Mobiele Kok heeft ook een eigen snackwagen die u kunt huren. Wij kunnen dan op uw feestje staan en alles voor u regelen. Maar welke diensten u van ons ook kiest, bij De Mobiele Kok staat MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) centraal. Als u hier vragen over heeft dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Wij geven u graag aan wat wij belangrijk vinden. Wilt u van een van onze diensten gebruik maken of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen, zodat wij u uit kunnen leggen wat wij voor u kunnen betekenen.